Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Ако се наложи, мога да свикам Народното събрание за

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgАко се наложи, мога да свикам Народното събрание за
Коментари Харесай

Караянчева: БСП като не виждат заплаха, защо си отмениха всички конференции по места?

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Ако се наложи, мога да свикам Народното събрание за 24 часа. Това разкри в студиото на " Нова телевизия " ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева.

" Парламентът работи в изключителна обстановка, нито има тирания, нито нещо друго. Това, което приказва опозицията, е безпочвено. Освен нас, има още доста чиновници, публицисти, администрация. Ние не можем да осигурим след всеки депутат, който пипне бравата, да се дезинфекцира. Комисиите не престават работа, тъй като са от по 20 индивида. Залите могат да поберат 100 индивида, тъй че могат сред народен представител да са на 2-3-4 метра. В парламентарната зала нарушаваме всички правила, работим повече от 15 минути в едно затворено помещение. Аз не мога да бъда спокойна когато виждам сътрудниците един до различен, това са хора, които имат разнообразни контакти. Ако се наложи, за 24 часа мога да свикам Народното събрание. Ако през днешния ден се появи някакво предолжение, на следващия ден мога да събера Народното събрание ", сподели тя.

" Питам опозицията - в случай че няма опасност, за какво госпожа Нинова спря конференциите си по места. Защо не създадат огромната си конференция за избор, откакто всичко е... пушилка. Ситуацията е доста динамична и би трябвало доста съответно да действаме. В такава обстановка в никакъв случай не сме се намирали. Аз не мога да изключа вентилацията в Народното събрание, а тя носи разнообразни вируси. Няма по какъв начин да изпълним гласуването онлайн, тъй като в Констисутицята написа то да е персонално и очевидно. България е за първи път в такава обстановка - изправена против незабележим зложелател. Това, което направи президентът - излизайки и още веднъж предъвква остарели тематики, подлага на критика. Нека да подлага на критика, само че дава и съответни неща ", разяснява още Караянчева.

Запитана за думите на премиера Борисов, че не са се чували с президента след думите му от неделя, тя отговори: " За какво да се чуват? Какво зависи от президента? Добре, че беше примиерът да му се обади и да отиде на среща, с цел да го запознае с обективната обстановка. Мен президентът ме предложения предходната седмица и аз отидох, макар че всеки има несъгласия, ние сме институции и би трябвало да си приказваме. Но не може в рецесия вместо да даваш препоръки да помагаш, да правиш срещички. Не може на 3 март да  приказваш за два вируса присмехулно. Какво стана след 2-3 дни? ".

" Не съм очаквала от българските жители да бъдат толкоз единни и дисциплинирани. Аз съм определена от Кърджали, след първия случай през вчерашния ден всички в мненията го поддържаха, вместо да го атакуват ", сподели още тя.

 

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР